Fons Contactar Login
+ Info

Proporciona més informació sobre els arxius de ciència

+ Info // Avís Legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, sons, bases de dades i qualsevol altre material, són propietat del Servei d'Arxius de Ciència o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts. Aquest és un servei creat i gestionat des del Centre d'Estudis d'Història de les Ciències (CEHIC), de la Universitat Autònoma de Barcelona (NIF Q0818002H) amb seu social a la Facultat de Ciències, Universitat Autònoma de Barcelona, 08193 Bellaterra (Barcelona).
Tot aquest material s'empara en la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

L'accés a aquest lloc web queda subjecte a les condicions següents:
 

 1. Queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altre activitat que es pugui realitzar amb el contingut d'aquesta pàgina web, que necessitarà sempre l'autorització expressa del Servei d'Arxius de Ciència.
   
 2. El Servei d'Arxius de Ciència no es responsabilitza de la dolenta utilització dels continguts d'aquesta pàgina web per part de l'usuari.
   
 3. El Servei d'Arxius de Ciència no es responsabilitza de qualsevol informació no continguda en aquesta pàgina web i, per tant, no elaborada directament i sota el control del servei o no publicada en nom seu. Concretament, el Servei d'Arxius de Ciència no respon del contingut i de la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web del servei.
   
 4. El Servei d'Arxius de Ciència es reserva el dret a actualitzar els continguts de les seves pàgines web quan així ho desitgi, i també d'eliminar, limitar o impedir l'accés de manera temporal o definitiva.
   
 5. El Servei d'Arxius de Ciència no s'obliga a controlar les informacions i opinions que els usuaris transmetin a través dels fòrums oberts en aquestes pàgines web. Sigui com sigui, el Servei d'Arxius de Ciència es reserva el dret a eliminar de les seves pàgines web qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fundamentals de les persones.
   
 6. El Servei d'Arxius de Ciència no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fan responsables dels danys causats per l'accés a la web i per la impossibilitat d'accedir.
   
 7. El Servei d'Arxius de Ciència dóna estrictament compliment a la normativa vigent sobre Protecció de dades de Caràcter Personal. L'usuari de la web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza al Servei d'Arxius de Ciència a incorporar les dades que faciliti per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats, prèviament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades i que es troba a la seu del Institut d'Estudis Catalans, carrer del Carme, 47. El responsable del fitxer és el Servei d'Arxius de Ciència. L'ús de les dades personals tindrà caràcter confidencial i es faran servir per poder prestar els serveis propis del Servei d'Arxius de Ciència i fer arribar la informació de les seves activitats.
  Per a exercir el dret d'accés, rectificació, ratificació, cancel·lació i oposició s'ha d'enviar un missatge a jordi.sequero@uab.es.
   
 8. Quan sigui necessària la utilització d'una contrasenya o un nom d'usuari per accedir a algun contingut en aquestes pàgines web, l'usuari s'obliga a mantenir-la en secret i fer un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya, l'usuari respondrà de la utilització que s'hagi produït per terceres persones.

 
 
 
 
Cerca de fons Introduir fons Inventaris i catàlegs Galeria d'imatges Projectes + Info