Els catàlegs
Tomàs i Ondiviela, Miquel
Científic o Institució: UAB - Centre d'Història de la Ciència
Catàleg.
Actualitzat 13/03/2013.
Catàleg realitzat pel Servei d'Arxius de Ciència.
Aquest fons inclou la documentació professional, acadèmica i referent a les publicacions de Miquel Tomàs Ondiviela.
266 registres.
CATÀLEGS
Resultats (18) |
Alegre Marcet, Gaietà [+]
Crusafont Pairó, Miquel [+]
Dou i Mas de Xexàs, Albert [+]
Ferran i Clua, Jaume [+]
Fundació Uriach 1838 (Arxiu publicitari farmacèutic) [+]
Fundació Uriach 1838 (Fotografia industrial) [+]
Institut Ravetllat-Pla [+]
Laboratori de Llum de Sincrotró ALBA [+]
Lloret i Orriols, Antoni [+]
Millàs i Vallicrosa, Josep M. [+]
Museu Zoologia Barcelona - Junta de Ciències Naturals [+]
Pascual, Pedro [+]
Rodríguez Femenias, Joan Joaquim [+]
Roqué Margenat, Josep Maria [+]
Royo y Gómez, José [+]
Sunyer i Balaguer, Ferran [+]
Tomàs i Ondiviela, Miquel [+]
Universitat Autònoma de Barcelona [+]
CERCA
MARCATS
Aquí hi trobareu tots els registres que hagueu acumulat en les diferents cerques. Podreu gestionar-los (incorporant o eliminant registres), accedir a les seves fitxes i obtenir un document en format pdf amb els resultats escollits. Més informació a ajuda a la consulta.
DDD
El DDD, Dipòsit Digital de Documents de la UAB, és l'eina a partir de la qual es recopila, gestiona, difon i preserva la producció científica, docent i institucional de la universitat alhora que recull documents digitals que formen part de les col·leccions de les biblioteques de la UAB o que les completen. Mostra una col·lecció organitzada, d'accés obert i interoperable. Aplega una gran diversitat pel que fa a suports, temàtica i tipologia de documents.
El DDD inclou sempre les metadades de descripció del recurs i l'accés al text complet. Una mateixa descripció pot fer referència a un o més fitxers. Volem així, explotar els avantatges de l'emmagatzemament, recuperació i comunicació digital.

Al DDD hi trobareu els catàlegs següents.
- Pascual, Pedro [+]
- Sunyer i Balaguer, Ferran [+]
- Alegre Marcet, Gaiet ?ln=ca" target="_blank">[+]
AJUDA
AJUDA A LA CERCA
Què cercar?
Aquesta base de dades permet fer cerques directes sobre el contingut dels catàlegs realitzats pel Servei d'Arxius de Ciència (SAC) o realitzats per altres institucions i migrats a la base de dades del SAC.
Com es fa la cerca?
A fi d'afavorir la cerca, s'ha creat un cercador tipus "google" on podrà cercar, sense discriminar accents ni majúscules:
- Una paraula.
Exemple: "Paleontologia". - Part d'una paraula.
Exemple: “paleo”. Buscarà totes aquelles paraules que continguin "paleo": "paleopatologia", "paleoantropologia", "paleolític", "Paléontologie", etc. - Diverses paraules seguides separades per espais.
Exemple: "Paleontologia geologia". Buscarà tots els registres que incloguin almenys una de les paraules. - Part d'una paraula en una cerca de vàries paraules.
Exemple: "paleo geol". Buscarà totes aquelles paraules que continguin "paleo": "paleopatologia", "paleoantropologia", "paleolític", "Paléontologie", etc. i les que continguin "geol": "geologia", "geològiques", etc. - Una expressió exacta .
Cal posar l'expressió a cercar entre cometes ("_").
Exemple: ""Esborrany manuscrit de carta"". Buscarà només els registres que incloguin l'expressió exacta. Cercar una expressió exacta sense la utilització de cometes donarà com a resultat els registres que continguin alguna de les paraules o termes emprats. - Camps de cerca als catàlegs.
La cerca es farà sobre els camps següents dels catàlegs: Títol, descripció, llengua i descriptors.
Nota: Cal emplenar, obligatòriament i com a mínim, un criteri de cerca. N'hi ha prou amb complimentar un camp i prémer el botó "Cercar". Sinó es fa això, l'aplicatiu no donarà cap resposta.
A on es fa la cerca?
Podeu realitzar aquesta cerca creuada sobre tots els catàlegs inclosos a la base de dades del SAC, sense fer cap selecció, o bé sobre un catàleg determinat, fent la selecció desitjada a la segona casella de cerca.
Com es mostren els resultats de la cerca?
Una vegada omplert el camp cerca i seleccionat el catàleg on cercar, hi ha dos possible opcions per consultar els resultats:
- Pantalla o pdf
PANTALLA: Es mostren els registres amb un resum de la informació, amb l'opció d'accedir als registres sencers, i amb les coincidències trobades de la paraula cercada identificades en vermell. Es dona l'opció de seleccionar els registres desitjats per incloure'ls a la secció "acumulats".
PDF: Crear un pdf de manera directa on es mostra el resultat de la cerca. - Ordre de presentació
L'aplicació retornarà, per defecte, el resultat de la cerca ordenat pel camp data. També és possible seleccionar l'ordre de presentació dels resultats, fent la selecció a la tercera casella de cerca. Els camps a escollir l'ordenació són: Autor, Referència, Data, Data descendent i Llengua. En cas d'escollir una ordenació diferent a "data" (per defecte), aquesta serà la segona opció d'ordre.
Què són els marcats?
A la pestanya "Marcats" hi trobareu tots els registres que hagueu acumulat en les diferents cerques. Podreu gestionar-los, accedir a les seves fitxes i obtenir un document en format pdf amb els resultats escollits.
- Incorporar marcats
Podeu acumular els resultats de la cerca que siguin d'especial interès en aquesta cistella marcant la casella corresponent que apareix a l'inici dels registres cercats. Es possible acumular resultats de diferents cerques. - Eliminar marcats
Per treure un resultat acumulat cal desmarcar la seva casella. També és possible buidar tots els resultats marcats fent clic en el botó "Esborrar marcats".
Nota: Cal tenir en present que per poder utilitzar l'acumulat cal que el navegador tingui habilitades les cookies i que la durada dels resultats acumulats és de 60 dies naturals a partir de la darrera actualització de la llista.